Troba la teva recepta

TastArròs 2019

Paella

Paella

Arriba el TastArròs 2019, les festes populars valencianes dedicades al seu cereal més famós. Durant dues jornades, es desenvolupen activitats, concursos i tallers amb l'objectiu d'expandir el vast coneixement de l'arròs de València i el seu plat més típic: la paella. Les jornades es classifiquen en diversos apartats, entre els quals es pot aprendre, degustar, descobrir i gaudir del cereal.

El dissabte, a les 11 h, s'inaugura el fòrum "TastArròs T'Ensenya", on es dóna l'oportunitat d'aprendre a cuinar arròs de la mà dels cuiners més prestigiosos de la Comunitat. El dia continua amb el "TastArròs de les Comarques", que permet tastar receptes d'arròs de 15 restaurants diferents de comarques diverses. Es continua amb el "TastArròs Étnico", que celebra la IV edició, i desvela les influències i derivats d'arròs en cultures d'arreu del món. El sushi, el risotto i el pilaf s'uneix amb la tradicional paella valenciana. Per acabar el dia, es convida els asistents a gaudir del rock en el "TastArròs en Viu", on actua TENDA i LOS ROPER, dues bandes musicals de la Comunitat.

El diumenge es comença amb un "Sequer Urbà", una proposta en la qual es converteix la plaça de l'Ajuntament en un gran sequer d'arròs, per tal d'ensenyar per quin procés passava l'arròs abans de poder-se cuinar. Amb l'ajuda d'animals i eines tradicionals, es té l'objectiu d'assecar 10.000 kilos d'arròs. Després es fa la segona jornada del "TastArròs T'Ensenya", però amb les tècniques més avantguardistes a càrrec de 15 xefs que descobreixen els nous horitzonts que estan investigant. Per altra banda, els pescadors porten les seves barques i mostren l'art de la pesca en la inauguració de l'exposició "Peixca l'Albufera".

El mateix diumenge podeu visitar i tastar tot tipus de receptes amb arròs durant el "TastArròs Degusta", on un total de 25 restaurants ofereixen una àmplia varietat gastronòmica entre les quals es pot gaudir amb la tradicional paella o amb l'arròs més creatiu que poden imaginar. Finalment, es pot veure la fase final del "Concurso Arrocero del Futuro", on tres persones se sotmeten a la màgia de la cuina per tal d'arribar al premi de jove cuiner/a amb més futur en el món de l'arròs. Un cap de setmana complet dedicat a un dels cereals més consumits del món i, com és evident, un dels aliments més estimats a la Comunitat Valenciana

MÉS INFORMACIÓ

València (Horta)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

25 abr

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

25 abr

Taller 'Menú fruiter: receptes dolces i salades amb fruites'

Les fruites són riques en vitamines, aigua, fibra, i són naturalment dolces, de manera que ens poden...

25 abr

Sopars a 4 mans al Divinum de Girona

El restaurant Divinum, a Girona, organitza durant el mes d'abril una sèrie de sopars amb 4 dels millors xefs...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto