Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Tastets de Natura

Petits tastos en forma d'exposicions i fotografies, xerrades sobre el valor del nostre entorn natural, música i, al final, degustació dels productes de la terra. Aquesta és la proposta de Nereo, entitat que vetlla per la conservació del medi ambient, i els restaurants La Calèndula, comandat per Iolanda Bustos, i la Fonda Caner, amb Narcís Caner al capdavant. Una iniciativa en què la divulgació científica i la gastronomia es combinen per donar forma a una vetllada especial.

La cuina de les flors, la cuina marinera, una selecció de vins i caves ecològics i la natura confluiran de nou el 28 d'agost a Mas d'en Pinc (Begur), després de la bona acollida de la trobada que va tenir lloc el 31 de juliol passat.

Per poder assistir a aquest sopar diferent, que comença a les 20 h, cal inscriure-s'hi enviant un e-mail a nereo@nereo.org o bé trucant al 972 62 41 46.

PREU
20 €

MÉS INFORMACIÓ

Nereo

Plaça de l’Església, 8

17255 Begur (Baix Empordà)

972 62 40 20

begur.cat/

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: