Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Peix d'aigua dolça que presenta algunes varietats adaptades a la vida costanera, en aigües marines, però que, com el salmó, fresen als rius, després de remuntar-los. La varietat autòctona que es cria i es pesca als Pirineus és la truita europea de la subespècie fario. Amb el cos allargassat i comprimit lateralment, presenta un color verdós puntejat de roig i negre, i es pot trobar en estat salvatge però, sobretot, a les piscifactories dels rius lleidatans, com les que hi ha a la regió del Pallars, El peix, fàcilment filetejable, reclama preparacions simples, que permetin apreciar-ne la finor de la carn, amb poques espines i un valor proteic notable. 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: