Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Un dinar de diumenge

El Borja i la Marian Sánchez, cuiners i propietaris del restaurant Àtica de Barcelona, proposen començar el 2011 amb un curs de cuina per lluir-se els dies de festa.
Bunyols de bacallà, crema de carbassa amb ravioli de gambes i oli d’ibèric, rostit de carxofes amb botifarra negra i pernil de gla, i pollastre farcit de festa, són els quatre plats que aprendreu a elaborar.

Hora: 19 h
Places limitades

PREU
25 €

Galileu

Galileu, 159

08014 Barcelona (Barcelonès)

934906535

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: