Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

València Cuina Oberta

Durant el Cuina Oberta de València es podrà gaudir de menús a preus especials

Durant el Cuina Oberta de València es podrà gaudir de menús a preus especials

Visit València, reprèn la 22 edició de València Cuina Oberta, suspesa durant la crisi sanitària, del 16 a l'26 de juliol. Aquesta iniciativa es va posar en marxa el 2009 i segueix creixent, amb 54 participants. Tots ells compleixen amb l'aforament reduït i les mesures de prevenció, higiene i seguretat establertes. 

València Cuina Oberta segueix l'exemple de les restaurant week de Londres i Nova York: els millors restaurants de la ciutat ofereixen menús degustació a un preu assequible i fix. L'objectiu és donar a conèixer la qualitat de la cuina valenciana, posant-la a l'abast de totes les butxaques per dinamitzar el consum. A la 22 edició, el menú de migdia tindrà un cost de 24 euros, 32 euros en el cas dels sopars i se sumarà un suplement de 15 euros en restaurants gourmet (aquells amb estrella o qualificació Bib Gourmand de Michelin o Sols Repsol).

Aquest esdeveniment culinari centra la seva atenció en el producte fresc local, amb uns menús basats en els productes de temporada inclosos en el catàleg valencià de varietats tradicionals d'interès agrari de la Comunitat Valenciana. La 22 edició de Cuina Oberta aprofita la campanya de "Mode València On" de Visit València amb l'eslògan: "Activa la Manera Gastronomia On, torna Cuina Oberta".

A més d'altres premis que es revelaran durant el desenvolupament de Cuina Oberta, els primers 100 comensals de cada restaurant rebran una copa de cava brut El Miracle. A més, els vins Bobal Blanc i Negre, el negre Nebla i Fusta Blanc seran els recomanats per maridar els menús durant aquesta setmana gastronòmica.

MÉS INFORMACIÓ

València (Horta)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

15 ago

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

27 ago

Tast maridatge de formatges i vins de les Vinyes del Convent

Els dies 13 i 27 d’agost, el sommelier Javier Campo dirigirà un tast de formatges i vins...

29 ago

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto