Troba la teva recepta

Verema a Albet i Noya

Trepitjar el raïm és fonamental per a l'elaboració del vi

Trepitjar el raïm és fonamental per a l'elaboració del vi

Amb motiu de la verema d'enguany, Albet i Noya obre les seves portes per tal d'oferir a petits i grans una nova experiència en el món vitivinícola durant aquesta etapa tan important. A partir del dissabte 24 d'agost, i tots els caps de setmana fins que acabi la verema, el celler porta a terme visites especials per conèixer de primera mà les tasques que es fan durant aquesta època de l'any. 

Els adults tenen l'oportunitat de visitar el celler, així com aprendre el procediment del vi des de la collita del raïm. A més, poden tastar el most en fermentació directament de les tines i poden gaudir d'un tast de diferents vins de la marca. Per altra banda, els més petits poden entretenir-se collint la vinya i trepitjant el raïm amb els peus per tal de fer el seu propi most.

Aquestes activitats tenen una durada de dues hores i comencen a les 11.30 h. Per tal de participar en aquesta experiència, cal fer una reserva prèvia a l'e-mail o al telèfon del celler. Aprofiteu per viure un dia dedicat al vi entre tastos i diversió!

PREU
Adults: 18 ; Infants: 8 €

MÉS INFORMACIÓ
  • Reserva prèvia a l'e-mail visita@albetinoya.cat o al telèfon 682 288 548
  • Web del celler Albet i Noya

Celler Albet i Noya

Can Vendrell

08739 Sant Pau d’Ordal (Alt Penedès)

93 899 48 12

www.albetinoya.cat/

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

15 nov

Concerts als cellers modernistes: Cooperativa de Sarral

El Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp i alguns cellers modernistes del projecte 'Muntanyes modernistes'...

16 nov

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

14 oct - 17 nov

II Sants fa Xup Xup

Des del 14 d'octubre fins el 17 de novembre, 19 establiments dels barris de Sants i Hostafrancs s'uneixen per engegar...

04 oct - 17 nov

II Festival Cordeví

Durant aquesta tardor, del 5 d'octubre al 17 de novembre se celebra la segona edició del Festival Gastronòmic...

Portada Cuina 233

VIETNAM. L'ÚLTIM SECRET DEL REBOST ASIÀTIC

  • Panellets d'autor
  • Rosa Vallespí

UN ANY DE CUINA PER 19,90€ I DE REGAL LA REVISTA APART

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto