Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Verema a Albet i Noya

Trepitjar el raïm és fonamental per a l'elaboració del vi

Trepitjar el raïm és fonamental per a l'elaboració del vi

Amb motiu de la verema d'enguany, Albet i Noya obre les seves portes per tal d'oferir a petits i grans una nova experiència en el món vitivinícola durant aquesta etapa tan important. A partir del dissabte 24 d'agost, i tots els caps de setmana fins que acabi la verema, el celler porta a terme visites especials per conèixer de primera mà les tasques que es fan durant aquesta època de l'any. 

Els adults tenen l'oportunitat de visitar el celler, així com aprendre el procediment del vi des de la collita del raïm. A més, poden tastar el most en fermentació directament de les tines i poden gaudir d'un tast de diferents vins de la marca. Per altra banda, els més petits poden entretenir-se collint la vinya i trepitjant el raïm amb els peus per tal de fer el seu propi most.

Aquestes activitats tenen una durada de dues hores i comencen a les 11.30 h. Per tal de participar en aquesta experiència, cal fer una reserva prèvia a l'e-mail o al telèfon del celler. Aprofiteu per viure un dia dedicat al vi entre tastos i diversió!

PREU
Adults: 18 ; Infants: 8 €

MÉS INFORMACIÓ
  • Reserva prèvia a l'e-mail visita@albetinoya.cat o al telèfon 682 288 548
  • Web del celler Albet i Noya

Celler Albet i Noya

Can Vendrell

08739 Sant Pau d’Ordal (Alt Penedès)

93 899 48 12

www.albetinoya.cat/

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: