Troba la teva recepta

Verema a Albet i Noya

Trepitjar el raïm és fonamental per a l'elaboració del vi

Trepitjar el raïm és fonamental per a l'elaboració del vi

Amb motiu de la verema d'enguany, Albet i Noya obre les seves portes per tal d'oferir a petits i grans una nova experiència en el món vitivinícola durant aquesta etapa tan important. A partir del dissabte 24 d'agost, i tots els caps de setmana fins que acabi la verema, el celler porta a terme visites especials per conèixer de primera mà les tasques que es fan durant aquesta època de l'any. 

Els adults tenen l'oportunitat de visitar el celler, així com aprendre el procediment del vi des de la collita del raïm. A més, poden tastar el most en fermentació directament de les tines i poden gaudir d'un tast de diferents vins de la marca. Per altra banda, els més petits poden entretenir-se collint la vinya i trepitjant el raïm amb els peus per tal de fer el seu propi most.

Aquestes activitats tenen una durada de dues hores i comencen a les 11.30 h. Per tal de participar en aquesta experiència, cal fer una reserva prèvia a l'e-mail o al telèfon del celler. Aprofiteu per viure un dia dedicat al vi entre tastos i diversió!

PREU
Adults: 18 ; Infants: 8 €

MÉS INFORMACIÓ
  • Reserva prèvia a l'e-mail visita@albetinoya.cat o al telèfon 682 288 548
  • Web del celler Albet i Noya

Celler Albet i Noya

Can Vendrell

08739 Sant Pau d’Ordal (Alt Penedès)

93 899 48 12

www.albetinoya.cat/

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15 oct

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

15 oct

Jornades gastronòmiques 'La poma a la cuina'

Pomes farcides de carn, amb botifarra dolça, amb confit de pinya o amanida de formatge fresc, entre d'altres. Tornen...

15 oct

III Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l'Arròs de Tardor

Com ja es tradició, el poble tarragoní de Mont-roig del Camp i Miami Platja celebra unes jornades dedicades...

18 oct

'Cosa/Cos' de Les Impuxibles

A través d'un poemari en viu, una selecció personal de poemes de dones, es visibilitza el procés...

Portada Cuina 232

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto