Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Veus de Pedrafita

Música, art, poesia i moda són una combinació d’arts que a les nits acompanyen perfectament un bon sopar estiuenc i el maridatge de diversos vins i caves. El Mas de Pedrafita acull aquest mes de juliol quatre propostes diferents que combinen aquestes especialitats.

El sopar de caràcter informal seran pizzes catalanes de fuet, botifarres, empedrat o catalana. També existeix l’opció dels sandvitxos d’estiu, que són una composició que juga amb el salat del formatge i el pernil i el dolç del meló, la síndria, les maduixes o el préssec. Aquests primers plats s’acompanyen de paperines sorpresa i conclouen amb postres de pal.

El divendres 15 de juliol Roger Mas, acompanyat del seu amic Moixic i la seva guitarra, farà un concert intimista per donar pas a la poesia de Maria Cabrera amb el piano d’Irene Fontdevila de fons. Sita Murt presentarà els vestits de passarel·la de la nova col·lecció. Aquest dia es realitzarà el maridatge del cava L’Origan del Penedès.

El següent espectacle es realitzarà el dia 22 a càrrec dels Mòrtimers amb la companyia del poeta Josep Pedrals i la col·lecció de panells de Fundermax. Caves Mestres acompanyaran el sopar.

De forma permanent hi haurà una exposició d’11 artistes que es podrà visitar durant tota la jornada d’espectacles.

PREU
25 €

Mas Pedrafita

Rubió (Anoia)

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: