Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

VI Adopta un Celler

Prepareu l'olfacte i el paladar per conèixer el nou celler convidat de la sisena edició d'Adopta un Celler, al Bar del Pla de Barcelona. El dissabte 19 de novembre l'enòleg Ramón Parera, del Celler Pardas del Penedès, presentarà aquest celler de vins catalans, ecològics i naturals.

A la finca Can Comes practiquen una viticultura de secà, amb una agricultura de conservació sense llaurar la terra per evitar l'erosió i, d'aquesta manera, afavorir la vida del sòl mantenint la coberta vegetal. Amb aquesta manera de treballar, al Celler Pardas fan una enologia poc intervencionista i poc tecnològica. Tampoc utilitzen adobs per tal que sigui la mateixa vinya la que trobi el seu equilibri al terreny on creix.

El resultat són uns vins singulars i de caràcter diferenciat que, si us ve de gust, teniu l'oportunitat de tastar de 19.30 a 23 h el dia 19 de novembre durant el servei de sopar que s'ofereix al Bar del Pla, a Barcelona. 

MÉS INFORMACIÓ

Bar del Pla 

Més informació: bar@elpla.cat / 93 268 30 03

Bar del Pla

Carrer Moncada, 2

08003 Barcelona (Barcelonès)

93 268 30 03

www.bardelpla.cat/

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: