Prepareu l'olfacte i el paladar per conèixer el nou celler convidat de la sisena edició d'Adopta un Celler, al Bar del Pla de Barcelona. El dissabte 19 de novembre l'enòleg Ramón Parera, del Celler Pardas del Penedès, presentarà aquest celler de vins catalans, ecològics i naturals.
A la finca Can Comes practiquen una viticultura de secà, amb una agricultura de conservació sense llaurar la terra per evitar l'erosió i, d'aquesta manera, afavorir la vida del sòl mantenint la coberta vegetal. Amb aquesta manera de treballar, al Celler Pardas fan una enologia poc intervencionista i poc tecnològica. Tampoc utilitzen adobs per tal que sigui la mateixa vinya la que trobi el seu equilibri al terreny on creix.
El resultat són uns vins singulars i de caràcter diferenciat que, si us ve de gust, teniu l'oportunitat de tastar de 19.30 a 23 h el dia 19 de novembre durant el servei de sopar que s'ofereix al Bar del Pla, a Barcelona.