Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

VI Fira de la tòfona del Berguedà

La perla negra del Berguedà celebra la seva pròpia festa a Cal Rosal el primer cap de setmana de febrer. Un any més s’han organitzat una sèrie d’activitats al voltant d’aquest fong que creix als nostres boscos. Professionals reconeguts us ensenyaran els secrets d’aquest bolet: les investigacions, el seu cultiu, la seva peculiar forma de recol·lecció, la manipulació per al seu consum, la conservació de la seva essència...

També trobareu una zona destinada a parades de productes artesanals i on podreu tastar i comprar productes relacionats amb la tòfona, concursos, tast, un esmorzar popular, tallers de cuina i moltes activitats més!

MÉS INFORMACIÓ

Web de la Fira de la Tòfona

Cal Rosal

Olvan (Berguedà)

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: