Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

VI Jornades de la Cuina de la Llenega

La llenega és un dels bolets més apreciats i més gustosos dels nostres boscos. Sovint, es cuina amb guisats i sol acompanyar una bona peça de carn feta lentament. Per això, set restaurants del Prepirineu de Lleida, entre els quals trobem la Masia Massanés de la Baronia de Rialb o l'Apagallums de Ponts, organitzen durant els mesos de novembre i desembre les Jornades de la Cuina de la Llenega. Els xefs utilitzen aquest fong en plats innovadors com el bacallà al pil-pil de llenegues o la coca de llenegues, cansalada i formatge tou dels Til·lers, i també en plats més tradicionals com la perdiu o la galta de vedella amb llenegues. Durant tot el mes de desembre, aquests establiments també oferiran plats amb tòfona negra de la Baronia de Rialb, coincidint amb les Jornades Gastronòmiques de la Cuina de la Tòfona. 

Per degustar les creacions d'aquests restaurants de les Terres de Lleida, cal fer reserva prèvia.

PREU
Entre 5 i 38 €

Diversos restaurants de la Noguera i l'Alt Urgell

Diversos municipis de la Noguera i l'Alt Urgell

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: