Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

VI Jornades Gastronòmiques del Brou a Menorca

Brou de Menorca

Brou de Menorca

Per sisè any consecutiu, l’Associació Menorquina de Bars, Restaurants i Cafeteries organitza "El Dimecres és dia de brou a Menorca", una iniciativa que ha aconseguit posicionar el brou, un plat típic de la cuina de Menorca que s’assembla a l’escudella i al 'cocido', com a producte gastronòmic durant l’hivern, perquè els visitants i els turistes el coneguin i el degustin als diferents restaurants de l’illa.

Enguany, aquest esdeveniment es farà els dimecres dels mesos de desembre i gener a diversos restaurants de l'illa de Menorca, excepte el dia de Nadal i d'Any Nou. Aprofiteu, doncs, aquesta campanya per conèixer i tastar aquest plat tan reconfortant!

MÉS INFORMACIÓ

Diverses poblacions de Menorca

Maó (Menorca)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: