Durant tot el mes de novembre, 37 restaurants seleccionats homenatgen, a preus raonables i amb plats de qualitat, la carn de porc en totes les seves variants i talls. Els foodies i apassionats de la gastronomia del porc poden gaudir del talent i tècniques culinàries de l'acurada selecció dels 37 restaurants que encapçalen aquesta festa d'exaltació al bon porc.
Un festí porcí per menjar, beure, gaudir i compartir. El seu objectiu és elevar l'experiència gastronòmica del comensal a través de l'excel·lència dels plats que s'han dissenyat exclusivament per a Porcpassió. El millor de la carn porcina, del morro a la cua, s'expressa en creacions contemporànies per delectar els sentits: costella de porc a baixa temperatura amb romaní i oli de farigola acompanyat de compota de caqui, milfulls de galtes de porc, carpaccio de morro de porc amb ceps, carn picada, calamarsons saltats i flor de safrà, o presa ibèrica a la graella, crema de moniato, oli de curri verd i rovell d'ou cruixent en són alguns exemples. Tot un cant a la gastronomia del porc a preus raonables que oscil·len entre 4,50 i 19 €.