L’Associació de Gastronomia i Turisme (AGT) torna a organitzar el Març Gastronòmic, les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat, que donen l’oportunitat de degustar menús elaborats amb Pota Blava i Carxofa Prat a 20 restaurants del Prat, Molins de Rei, Gavà, Sant Joan Despí, Sant Boi de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat i, també, Berlín.
Així, els restaurants participants a les jornades oferiran, del 3 de març al 3 d’abril, menús d’entre 25 i 50 € que oferiran la possibilitat de degustar aquests dos productes de la mà de grans xefs.
Els establiments que formen part d’aquesta iniciativa són: Axarquia, bar Oeste, Cafeteria La Vila, Cèntris Gastrobar, Delta Restaurant, el Racó d'Espratta, Follia, Hotel Hesperia Tower, Hotel Porta Fira, La Lluna en un Cove, Major Trenta Sis, Marimorena, Mesón El Cortijo, Ona Nuit, Restaurant l'Àpat, Casa Guijarro, Rústic & Co., Sinfonia, This & That Co. i Restaurant 5-Hotel Das Stue.