Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

VII Ruta Gastronòmica de Cabrils

Rossinyols saltats, salsa de rostit i rovell d’ou (L’Hostal de la Plaça)

Rossinyols saltats, salsa de rostit i rovell d’ou (L’Hostal de la Plaça)

L'Associació d'Hostalers de Cabrils organitza la 7a Ruta Gastronòmica del municipi, que es celebra del 25 d'octubre de 2019 a l'1 de març del 2020.

Cinc restaurants, Sal i Pebre, Hostal de la Plaça, L'Hort Cabrils, Ca l'Estany i Can Rin ofereixen plats solidaris i destinen 1€ d'aquests al Casal dels Infants de Barcelona. 

Aquesta ruta gastronòmica té l'ou com a protagonista, i consta d'una variada selecció de plats creatius com les tallarines de carbassó amb ou escalfat i saltat de ceps i trompetes (Sal i Pebre), el coulant de truita (L’Hort Cabrils), el cremós de patata amb ou escalfat, rossinyols i foie (Can Rin), els rossinyols saltats, salsa de rostit i rovell d’ou (L’Hostal de la Plaça) o la trencadissa de pop d'Arenys amb allioli de pebre vermell de la Vera i pebrots de Padrón (Ca L’Estrany).

 

MÉS INFORMACIÓ

08348 Cabrils (Maresme)

93 753 35 04

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: