Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

VIII Fira de la Botifarra de la Garriga

Cansaladers i cuiners treuen al carrer els seus productes i receptes durant els dos dies de la Fira de la Botifarra de la Garriga. Crua, cuita, negra, d’ou, de bolets, de ceba, d’escalivada… N’hi ha de moltes varietats. Dins les activitats previstes, el divendres al vespre té lloc la inauguració, amb un maridatge de plats i vins de proximitat. El diumenge es podrà viure la Calderada Termal que començarà a les 10 h a la plaça de l’Església, amb una olla de 150 litres. Tothom podrà tastar la botifarra cuita autèntica de la Garriga, feta només amb carn, cansalada, sal i pebre, sense colorants ni conservants. A la tarda, hi haurà una demostració d’elaboració de botifarres artesanes. Al costat de producte estrella, es podran trobar parades de l’Associació Agrària de la Garriga i una llarga llista de productors. A més, els restaurants oferiran el Menú de la Botifarra.

Centre de Visitants de la Garriga

Carretera Nova, 46

08530 La Garriga (Vallès Oriental)

931137031

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: