Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

VIII Jornades gastronòmiques de l'Abadejo

Abadejo és com li diuen al bacallà, el peix típic de la Quaresma, a Tortosa. Aquest any, la ciutat acull la 8a edició de les Jornades Gastronòmiques de l'Abadejo, des del dia 5 de març fins al 5 d'abril de 2015. 

Brandada de bacallà, bunyols de bacallà, bacallà amb formatge... Les mil i una maneres que hi ha de cuinar aquest peix tradicional del Baix Ebre les podeu degustar en els diferents bars i restaurants de Tortosa, ja sigui en plat o amb la combinació de tapa i beguda. 

A més, per a aquesta ocasió, l'Associació d'Hostaleria de Tortosa Platigot organitza una sèrie de demostracions de cuina al mercat municipal perquè els visitants puguin aprendre a treure el màxim partit al bacallà. 

MÉS INFORMACIÓ

Web de l'Ajuntament de Tortosa

43500 Tortosa (Baix Ebre)

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: