Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Visita guiada al Vinseum

Vinseum, al Palau Reial de Vilafranca del Penedès

Vinseum, al Palau Reial de Vilafranca del Penedès FOTO © Maria Rosa Ferré

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a l’exposició permanent a càrrec d’un membre de l’equip del museu. L’activitat permet descobrir aquest espai museístic a través d’un recorregut per les diverses sales. L’itinerari guiat té una durada d’entre una hora i mitja i dues hores.

El Vinseum de Vilafranca té una llarga història que es remunta a l’any 1926. Al llarg dels anys, la seva exposició permanent s’ha anat ampliant, creixent sempre al voltant del tema del vi, fins a convertir-se en l’actual Museu de les Cultures del Vi de Catalunya. No s’accepten grups, ja que la visita està pensada per al públic general, i no s’ha de fer reserva prèvia. El preu de l’entrada general és de 7 € i el de la reduïda és de 4 €.

PREU
7 (entrada general) | 4 (entrada reduïda) €

MÉS INFORMACIÓ

Web del Vinseum

Vinseum

Plaça Jaume I, 1

08720 Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

01 mar - 01 abr

Campanya gastronòmica del bacallà 2020

Tot el març, Sant Feliu de Guíxols celebra una nova edició de la Campanya Gastronòmica del...

01 gen - 01 abr

Campanya cuina de la caça i de la tòfona 2020

Us animeu a tastar els plats relacionats amb la caça i la tòfona del Berguedà? La comarca promociona...

01 mar - 01 abr

Jornades gastronòmiques Vedella Vermella Menorquina 2020

L’illa de Menorca té una oferta gastronòmica de primera categoria, amb productes autòctons...

04 abr

5a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades

Voleu conèixer les possibilitats culinàries que ofereixen aquelles plantes que comunament s'anomenen...

Portada 238

ENROTLLA'T! RECEPTES RECARGOLADES, PERÒ FÀCILS

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Jérôme Quilbeuf i Rie Yasui

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto