Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

X Fira del bolet i el boletaire del Solsonès

El Solsonès és una de les zones més riques en bolets de Catalunya. Cada tardor, la comarca s’omple de fredolics, pinetells, camagrocs, múrgoles, rovellons, llenegues... I cada tardor, també, des de fa ja deu anys, se celebra la Fira del bolet i el boletaire, un esdeveniment dedicat exclusivament a aquest apreciat producte.

El dissabte, de 8.30 a 14 h, es farà una ruta micològica a la finca del Monegal; a partir de les 17 h, s’exposaran els millors bolets recollits pel Grup de Natura del Solsonès i podreu participar en diversos tallers per a adults i infants. Paral·lelament, al mercat de bolets hi haurà també una fira d’artesania amb demostracions d’arts i oficis.

Per tal d’engrescar els boletaires, durant tot el cap de setmana hi haurà diverses competicions: la XX edició del bolet més gran, la XX edició del bolet més original i la VII edició del concurs per a qui porti més espècies de bolets identificades, tres reptes per als millors caçadors de bolets.

La Fira del Bolet donarà, a més, el tret de sortida a les XXIII Jornades Gastronòmiques de Tardor, en les quals els establiments del Gremi d’Hostaleria del Solsonès ens oferiran tapes maridades amb vi i tota mena de menús de tardor. Aquestes jornades s'estendran fins el 12 de novembre i el tastet de presentació se celebrarà dissabte a les 19 h a la plaça Major, on podreu comprar un tiquet que, per 6€, inclourà dos tastets i una copa de vi.

MÉS INFORMACIÓ

Solsonès fires | Tel. 973 48 20 03 | info@firadesolsona.com

Solsona (Solsonès)

973 48 23 10

www.solsonaturisme.com

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: