Troba la teva recepta

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

Vi i formatges

Vi i formatges

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del vi de la zona i de gastronomia de proximitat de la mà dels seus productors. Cada dissabte dels mesos de juliol i agost, els assistents poden tastar els diferents productes amb segell empordanés.

Cada setmana hi ha un protagonista diferent, ja que la demostració gira entorn d'un productor. S'explica quins productes elabora, com es pot utilitzar aquest ingredient a la cuina i, finalment, es porta a terme una degutació amb maridatge dels vins i oli que s'elaboren al celler Empordàlia. Es tracta d'una experiència gastronòmica ideal per conèixer els productors de la zona, així com els diferents elements als quals es dediquen.

Per altra banda, els assistents, a més de poder gaudir de les Jornades Gastronòmiques, poden visitar les agrobotigues, establiments que ofereixen productes amb segell empordanès i on també s'ofereixen esmorzars de forquilla, tapes i aperitius amb ingredients de quilòmetre zero. Tot en un espai tranquil envoltat amb un paisatge de natura, vinya i vi com el que ofereix la terrassa del celler.

MÉS INFORMACIÓ

Espai Gastronòmic l'Empordà a Taula

Ctra. de Roses, 3

Vilajuïga (Alt Empordà)

972530043

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 set

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

20 set

Dia Mundial de la Paella

La paella s'ha convertit en la icona gastronòmica de València, i el 20 de setembre n'és el dia mundial....

21 set

Mercat de la Terra amb Peix a la Brasa

Si les iniciatives sostenibles i ecològiques són el vostre estil esteu de sort, perquè comença...

21 set

Verema a Albet i Noya

Amb motiu de la verema d'enguany, Albet i Noya obre les seves portes per tal d'oferir a petits i grans una nova...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto