Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

La secció Mercat ja ha parlat de la llet d’ovella ripollesa que comercialitza Manel Marcè de Siurana d’Empordà. Una delícia per al paladar i per a la cuina. Els xais que acaben de néixer d’aquestes ovelles —que s’alimenten només de pastures— i que es nodreixen exclusivament de la seva llet durant les primeres tres setmanes de vida reben el nom de xai lletó. Gràcies a aquesta cria, la seva carn és tendra, melosa i de color rosat, amb un punt just de greix. Aquest xai té un pes en canal de 5 kg aproximadament. Una carn de tendresa i aromes tan sofisticades no demana gaires preparacions exagerades ni acompanyaments extraordinaris. En té prou amb una cocció a temperatura controlada, un pols de sal i pebre i un pensament d’oli d’oliva extra verge.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: