Troba la teva recepta

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Préssecs

Préssecs

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec d'Ordal. Els caps de setmana de juny, juliol i agost la zona s'omple de pagesos que venen aquestes fruites recentment collides. D'aquesta manera, els clients poden gaudir d'uns préssecs que han passat per l'arbre, la parada i la seva taula aquell mateix cap de setmana.

La fruita, tot i ser la protagonista del mercat, comparteix parada amb altres productes del municipi com mel, melmelades i oli d'oliva, i existeix la possibilitat de comprar cava i vi directament dels cellers elaboradors de Subirats que participen en el maridatge de préssec i cava. Per altra banda, els visitants poden conèixer els productors i pagesos que porten els aliments al mercat i tractar directament amb ells.

Enguany, l'Ajuntament de Subirats i l'Associació de Productors del Préssec d'Ordal, organitzadors del mercat, treballen en la realització d'un estudi de diagnosi per recollir propostes de millora de l'esdeveniment en temes d'accessibilitat, sostenibilitat, parades i serveis amb l'objectiu de mantenir un mercat atractiu. Per altra banda, durant aquesta temporada, els restaurants locals treballen el préssec d'Ordal en les seves cartes i productes artesans, per tal d'elaborar creacions que retin homenatge a la fruita del municipi.

MÉS INFORMACIÓ

Sant Pau d’Ordal (Alt Penedès)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 oct

1es Jornades Gastronómiques Km 0 a l'Alta Ribagorça

Interessats a tastar els productes locals de l'Alta Ribagorça? Els caps de setmana de l'11 d'octubre al 3...

18 oct

Palamós Gastronòmic 2019

Participar en un showcoking de cuina marinera, fer una visita guiada a la subhasta del peix o participar...

18 oct

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

18 oct

Jornades gastronòmiques 'La poma a la cuina'

Pomes farcides de carn, amb botifarra dolça, amb confit de pinya o amanida de formatge fresc, entre d'altres. Tornen...

Portada Cuina 232

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto