Troba la teva recepta

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Préssecs

Préssecs

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec d'Ordal. Els caps de setmana de juny, juliol i agost la zona s'omple de pagesos que venen aquestes fruites recentment collides. D'aquesta manera, els clients poden gaudir d'uns préssecs que han passat per l'arbre, la parada i la seva taula aquell mateix cap de setmana.

La fruita, tot i ser la protagonista del mercat, comparteix parada amb altres productes del municipi com mel, melmelades i oli d'oliva, i existeix la possibilitat de comprar cava i vi directament dels cellers elaboradors de Subirats que participen en el maridatge de préssec i cava. Per altra banda, els visitants poden conèixer els productors i pagesos que porten els aliments al mercat i tractar directament amb ells.

Enguany, l'Ajuntament de Subirats i l'Associació de Productors del Préssec d'Ordal, organitzadors del mercat, treballen en la realització d'un estudi de diagnosi per recollir propostes de millora de l'esdeveniment en temes d'accessibilitat, sostenibilitat, parades i serveis amb l'objectiu de mantenir un mercat atractiu. Per altra banda, durant aquesta temporada, els restaurants locals treballen el préssec d'Ordal en les seves cartes i productes artesans, per tal d'elaborar creacions que retin homenatge a la fruita del municipi.

MÉS INFORMACIÓ

Sant Pau d’Ordal (Alt Penedès)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 jul

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

20 jul

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

20 jul

Aplec del Romesco

Cada tercer dissabte de juliol, la plaça Major d'aquest municipi de la Conca de Barberà s'omple de gom...

20 jul

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto