Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

XV Jornades gastronòmiques del 'Txuletón'

A partir del 18 de novembre el grup Sagradi Cocineros Vascos ofereix tres setmanes de jornades del 'txuletón', on es podrà gaudir d'aquesta carn, de la parrilla basca i del menú Tolosaldea, amb pebrots del piquillo i mongeta de Tolosa.

La carn dels 'txuletons' que se servira és suprema, ja que és marmolada i està coberta de greix natural. Les costelles provenen de vaques "felices, velles i grasses", és a dir, que han tingut una llarga vida i han estat alimentades de pastures naturals i verdures produïdes pels mateixos ramaders, garantint una autèntica sostenibilitat.

Aquestes jornades es duran a terme a tots els establiments del Grup Sagardi d'ubicació internacional. A Catalunya, en concret, a Sagardi BCN Gòtic i a Sagardi BCN Centre. Si hi voleu anar cal que escriviu un e-mail a reservas@sagardi.com


 

MÉS INFORMACIÓ

Diferents locals de Barcelona

Barcelona (Barcelonès)

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: