Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

XVI Cuina del Peix de l'Art

Gastronomia Lloret de Mar

Gastronomia Lloret de Mar

Lloret de Mar ofereix una riquesa de productes naturals autòctons elaborats pels professionals dels restaurants i bars del municipi. Aneu on aneu, sempre podreu gaudir del plaer de la cuina natural, de mercat, tradicional, sofisticada, creativa o, fins i tot, genial.

La principal singularitat rau en l’agermanament dels productes de qualitat del mar i la muntanya, com ara el pollastre amb escamarlans. Tot això sense renunciar a les peculiaritats de cada restaurant, amb una cuina marinera basada en els fruits del mar (el peix, el marisc…), amb combinacions tan celebrades com el suquet i l’arròs negre, i amb excel·lents carns i embotits i encertats maridatges con el de la vedella amb bolets.

Durant les jornades de la Cuina del Peix de l’Art, a l’octubre, es pot conèixer la gastronomia de la vila selvatana i degustar els plats més típics com els més innovadors que es poden veure. Mentre durin les jornades, els restaurants de la població ofereixen menús especials amb el peix com a protagonista. La iniciativa, que també recupera una tècnica de pesca ancestral que gairebé ha quedat oblidada, està organitzada per l’Associació de Bars i Restaurants de Lloret, el Gremi d’Hostaleria de Lloret i Lloret Turisme.

MÉS INFORMACIÓ

Lloret de Mar (Selva)

972 36 47 35

www.lloret.cat

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: