Lloret de Mar ofereix una riquesa de productes naturals autòctons elaborats pels professionals dels restaurants i bars del municipi. Aneu on aneu, sempre podreu gaudir del plaer de la cuina natural, de mercat, tradicional, sofisticada, creativa o, fins i tot, genial.
La principal singularitat rau en l’agermanament dels productes de qualitat del mar i la muntanya, com ara el pollastre amb escamarlans. Tot això sense renunciar a les peculiaritats de cada restaurant, amb una cuina marinera basada en els fruits del mar (el peix, el marisc…), amb combinacions tan celebrades com el suquet i l’arròs negre, i amb excel·lents carns i embotits i encertats maridatges con el de la vedella amb bolets.
Durant les jornades de la Cuina del Peix de l’Art, a l’octubre, es pot conèixer la gastronomia de la vila selvatana i degustar els plats més típics com els més innovadors que es poden veure. Mentre durin les jornades, els restaurants de la població ofereixen menús especials amb el peix com a protagonista. La iniciativa, que també recupera una tècnica de pesca ancestral que gairebé ha quedat oblidada, està organitzada per l’Associació de Bars i Restaurants de Lloret, el Gremi d’Hostaleria de Lloret i Lloret Turisme.