Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

XVII Fira de la Girella

El Pont de Suert ha sabut conservar les seves tradicions, entre les quals hi ha l’elaboració de la girella, un embotit tradicional típic dels Pirineus fet amb arròs i carn de corder. Precisament, és el producte estrella d’una fira que des de fa 17 anys se celebra cada tercer diumenge d’octubre amb l’objectiu de difondre les tradicions i la cultura de l’Alta Ribagorça.

A més de les degustacions i demostracions en directe del procés d’elaboració de la girella, a la fira també es poden veure demostracions d’oficis antics, que donen una idea de com era la vida a la muntanya i de la importància de les tradicions agrícoles i ramaderes d’aquesta comarca pirinenca.

MÉS INFORMACIÓ

Ajuntament del Pont de Suert

25520 El Pont de Suert (Alta Ribagorça)

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: