Consells de cuina La Vanguardia

Carme Ruscalleda, nova assessora gastronòmica de Mandarin Oriental

La xef més premiada del món substituirà Ángel León en la direcció gastronòmica de l’hotel

Carme Ruscalleda. Foto: Carles Allende

Carme Ruscalleda. Foto: Carles Allende

Carme Ruscalleda, reconeguda amb 7 estrelles Michelin, segueix sumant èxits professionals. La cuina de la xef del Maresme arriba al Mandarin Oriental, on dirigirà tota l’oferta gastronòmica, exceptuant la carta del Terrat, que temporalment va a càrrec del peruà Gastón Acurio. Així, doncs, les seves creacions culinàries estaran presents a la carta d’esmorzars, al room service i al Banker’s Bar i Mimosa, així com al nou restaurant Blanc (l’antic BistrEau). Seguirà dirigint el restaurant Moments, premiat amb dues estrelles Michelin i amb Raül Balam als fogons. El director general de l’hotel afirma que estan encantats de començar aquest nou capítol gastronòmic amb la xef catalana, després del gran èxit de Moments.

El nou restaurant Blanc tindrà una oferta que defineix molt bé l’estil culinari de Ruscalleda: productes estacionals i elaboracions simples, fresques i naturals. La cuina de la reconeguda xef internacional es basa en la innovació en la tradició gastronòmica catalana i en els productes de temporada. A la carta podreu veure productes com trufa, caviar, carn de caça, peixos, plats tradicionals com canelons gratinats, pollastró en escabetx, gaspatxo, etc. També inclourà a la carta alguns plats d’ascendència asiàtica i un assortiment d’elaboració pròpia de tapes fresques i llamineres. Busca oferir una experiència gastronòmica per a tots els sentits, sempre vetllant pels productes de més qualitat i amb plats creatius i saludables. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 gen

Fira de l'Olivera

Bigues i Riells recupera la Fira de l’Oli centrada en la varietat vera, del Vallès, que va haver...

20 gen

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

20 gen

Festes de Sant Sebastià

Matadepera organitza, al gener, les Festes de Sant Sebastià, en què se celebren diverses activitats,...

21 gen

Fira del Fesol 2018

A Catalunya, pels volts de Sant Antoni, se celebren moltes fires, i una de les més destacades és...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto