Què cuinar La Vanguardia

Carme Ruscalleda, nova assessora gastronòmica de Mandarin Oriental

La xef més premiada del món substituirà Ángel León en la direcció gastronòmica de l’hotel

Carme Ruscalleda. Foto: Carles Allende

Carme Ruscalleda. Foto: Carles Allende

Carme Ruscalleda, reconeguda amb 7 estrelles Michelin, segueix sumant èxits professionals. La cuina de la xef del Maresme arriba al Mandarin Oriental, on dirigirà tota l’oferta gastronòmica, exceptuant la carta del Terrat, que temporalment va a càrrec del peruà Gastón Acurio. Així, doncs, les seves creacions culinàries estaran presents a la carta d’esmorzars, al room service i al Banker’s Bar i Mimosa, així com al nou restaurant Blanc (l’antic BistrEau). Seguirà dirigint el restaurant Moments, premiat amb dues estrelles Michelin i amb Raül Balam als fogons. El director general de l’hotel afirma que estan encantats de començar aquest nou capítol gastronòmic amb la xef catalana, després del gran èxit de Moments.

El nou restaurant Blanc tindrà una oferta que defineix molt bé l’estil culinari de Ruscalleda: productes estacionals i elaboracions simples, fresques i naturals. La cuina de la reconeguda xef internacional es basa en la innovació en la tradició gastronòmica catalana i en els productes de temporada. A la carta podreu veure productes com trufa, caviar, carn de caça, peixos, plats tradicionals com canelons gratinats, pollastró en escabetx, gaspatxo, etc. També inclourà a la carta alguns plats d’ascendència asiàtica i un assortiment d’elaboració pròpia de tapes fresques i llamineres. Busca oferir una experiència gastronòmica per a tots els sentits, sempre vetllant pels productes de més qualitat i amb plats creatius i saludables. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct - 19 nov

Ganxotapes de Tardor

Del 20 d'octubre al 19 de novembre s'organitza a Sant Feliu de Guíxols un concurs per triar la millor 'Ganxotapa'...

19 nov

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

18-19 nov

Jornada del Calçot de Valls

Al novembre comença la temporada de les calçotades i, com no podia ser d’una altra manera,...

19 nov

Fira del Pa i la Xocolata

A Sant Gregori dediquen una fira al pa i la xocolata que, enguany, arriba a l’onzena edició, amb...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto