Carme Ruscalleda, reconeguda amb 7 estrelles Michelin, segueix sumant èxits professionals. La cuina de la xef del Maresme arriba al Mandarin Oriental, on dirigirà tota l’oferta gastronòmica, exceptuant la carta del Terrat, que temporalment va a càrrec del peruà Gastón Acurio. Així, doncs, les seves creacions culinàries estaran presents a la carta d’esmorzars, al room service i al Banker’s Bar i Mimosa, així com al nou restaurant Blanc (l’antic BistrEau). Seguirà dirigint el restaurant Moments, premiat amb dues estrelles Michelin i amb Raül Balam als fogons. El director general de l’hotel afirma que estan encantats de començar aquest nou capítol gastronòmic amb la xef catalana, després del gran èxit de Moments.
El nou restaurant Blanc tindrà una oferta que defineix molt bé l’estil culinari de Ruscalleda: productes estacionals i elaboracions simples, fresques i naturals. La cuina de la reconeguda xef internacional es basa en la innovació en la tradició gastronòmica catalana i en els productes de temporada. A la carta podreu veure productes com trufa, caviar, carn de caça, peixos, plats tradicionals com canelons gratinats, pollastró en escabetx, gaspatxo, etc. També inclourà a la carta alguns plats d’ascendència asiàtica i un assortiment d’elaboració pròpia de tapes fresques i llamineres. Busca oferir una experiència gastronòmica per a tots els sentits, sempre vetllant pels productes de més qualitat i amb plats creatius i saludables.