Consells de cuina La Vanguardia

Carme Ruscalleda, nova assessora gastronòmica de Mandarin Oriental

La xef més premiada del món substituirà Ángel León en la direcció gastronòmica de l’hotel

Carme Ruscalleda. Foto: Carles Allende

Carme Ruscalleda. Foto: Carles Allende

Carme Ruscalleda, reconeguda amb 7 estrelles Michelin, segueix sumant èxits professionals. La cuina de la xef del Maresme arriba al Mandarin Oriental, on dirigirà tota l’oferta gastronòmica, exceptuant la carta del Terrat, que temporalment va a càrrec del peruà Gastón Acurio. Així, doncs, les seves creacions culinàries estaran presents a la carta d’esmorzars, al room service i al Banker’s Bar i Mimosa, així com al nou restaurant Blanc (l’antic BistrEau). Seguirà dirigint el restaurant Moments, premiat amb dues estrelles Michelin i amb Raül Balam als fogons. El director general de l’hotel afirma que estan encantats de començar aquest nou capítol gastronòmic amb la xef catalana, després del gran èxit de Moments.

El nou restaurant Blanc tindrà una oferta que defineix molt bé l’estil culinari de Ruscalleda: productes estacionals i elaboracions simples, fresques i naturals. La cuina de la reconeguda xef internacional es basa en la innovació en la tradició gastronòmica catalana i en els productes de temporada. A la carta podreu veure productes com trufa, caviar, carn de caça, peixos, plats tradicionals com canelons gratinats, pollastró en escabetx, gaspatxo, etc. També inclourà a la carta alguns plats d’ascendència asiàtica i un assortiment d’elaboració pròpia de tapes fresques i llamineres. Busca oferir una experiència gastronòmica per a tots els sentits, sempre vetllant pels productes de més qualitat i amb plats creatius i saludables. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Vegan Gourmet

Amb motiu de la celebració de la setmana de Sant Jordi, el Chef Prabhu Sukh, especialitzat en cuina vegana,...

25 abr

El berenar de les abelles

Aquest any, Sant Jordi té un convidat especial: les abelles. La plaça del Sortidor es converteix en un...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

27 abr

Jornades Gastronòmiques de la Tonyina

Les Jornades Gastronòmiques de l’Ametlla de Mar (Baix Ebre) són l’aparador dels productes...

Portada Cuina 214

PEIX 'LOW COST': MIL ESPÈCIES BÉ DE PREU I BONÍSSIMES!

  • Uns àpats de llibre
  • Els platillos populars tenen qui se'ls estimi

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto