Què cuinar La Vanguardia

Carme Ruscalleda, nova assessora gastronòmica de Mandarin Oriental

La xef més premiada del món substituirà Ángel León en la direcció gastronòmica de l’hotel

Carme Ruscalleda. Foto: Carles Allende

Carme Ruscalleda. Foto: Carles Allende

Carme Ruscalleda, reconeguda amb 7 estrelles Michelin, segueix sumant èxits professionals. La cuina de la xef del Maresme arriba al Mandarin Oriental, on dirigirà tota l’oferta gastronòmica, exceptuant la carta del Terrat, que temporalment va a càrrec del peruà Gastón Acurio. Així, doncs, les seves creacions culinàries estaran presents a la carta d’esmorzars, al room service i al Banker’s Bar i Mimosa, així com al nou restaurant Blanc (l’antic BistrEau). Seguirà dirigint el restaurant Moments, premiat amb dues estrelles Michelin i amb Raül Balam als fogons. El director general de l’hotel afirma que estan encantats de començar aquest nou capítol gastronòmic amb la xef catalana, després del gran èxit de Moments.

El nou restaurant Blanc tindrà una oferta que defineix molt bé l’estil culinari de Ruscalleda: productes estacionals i elaboracions simples, fresques i naturals. La cuina de la reconeguda xef internacional es basa en la innovació en la tradició gastronòmica catalana i en els productes de temporada. A la carta podreu veure productes com trufa, caviar, carn de caça, peixos, plats tradicionals com canelons gratinats, pollastró en escabetx, gaspatxo, etc. També inclourà a la carta alguns plats d’ascendència asiàtica i un assortiment d’elaboració pròpia de tapes fresques i llamineres. Busca oferir una experiència gastronòmica per a tots els sentits, sempre vetllant pels productes de més qualitat i amb plats creatius i saludables. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

28 mai

El Masnou, terra de mar. Tast de vins i vianda freda

Descobriu el Masnou tot gaudint de la seva gastronomia amb l’itinerari “El Masnou, terra de mar”,...

12-28 mai

DTapes per Torredembarra 2017

Conèixer la vitalitat i la qualitat gastronòmica de Torredembarra a un preu molt ajustat serà possible...

26-28 mai

Aplec del caragol 2017

L’Aplec del Caragol de Lleida és un 'must' per als amants dels caragols i de la cuina d’aquests...

11-28 mai

Tàrraco a Taula 2017

Les jornades gastronòmiques Tarraco a Taula, que rememoren el passat romà de Tarragona, celebren enguany...

Portada Cuina 203

NO SÓN PAELLES, PERÒ ENS AGRADEN

  • És l'hora del vermut!
  • La cuina que saben fer (i que, a més, els agrada)

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto