Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Hidrateu la gelatina en aigua freda. Escalfeu al microones una part del suc i dissoleu-hi la gelatina hidratada i escorreguda. Incorporeu-hi la resta del suc i barregeu-ho bé. Repartiu el suc a la base de les copes i reserveu-ho a la nevera.
  2. Barregeu els ingredients de la teula i reserveu-ho 30 min a la nevera. Repartiu porcions de massa sobre una safata de forn coberta amb paper de forn. Escampeu-les bé amb una cullera fins que quedin molt fines. Coeu-les 8 min a 170 ºC. Just sortir del forn, encara calentes, modeleu-les i talleu-les al gust.
  3. Talleu les fruites a daus petits. Repartiu-les per les copes i decoreu-ho amb una teula de sèsam. Serviu-ho immediatament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: