Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu les maduixes i talleu-ne la tija. Feu-les a trossets i reserveu-les. 
  2. En una paella a foc molt lent, foneu el sucre amb la vainilla i una culleradeta d’aigua; deixeu-ho coure 5 min. Apagueu el foc i deixeu que l’almívar es refredi lleugerament. 
  3. Quan l’almívar gairebé estigui fred, aboqueu-lo sobre les maduixes i deixeu-ho reposar 20 min. 
  4. Serviu els iogurts en quatre gots i acompanyeu-ho amb les maduixes i el seu suc. 

CONSELL

Proveu de triturar la preparació afegint-hi un bon got de llet, per obtenir un batut de maduixa deliciós.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: