Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l’almívar: coeu l’aigua i el sucre durant 5 min. Al final afegiu-hi un rajolí de licor.
  2. Per al bescuit: barregeu l’ametlla, la nata i la ratlladura de llimona. A part, munteu els ous i el sucre fins que quedin esponjosos i incorporeu-los a la mescla de l’ametlla. Aboqueu-ho dins un motlle encamisat i coeu-ho a 170 ºC durant 30 min.
  3. Per decorar: torreu l’ametlla filetejada amb el grill del forn, ben estesa sobre una plata de forn. Cal vigilar-ho bé perquè es torra molt ràpid, en 2 o 3 min.
  4. Muntatge: talleu el bescuit pel mig. Mulleu amb almívar el primer pis i escampeu el cabell d’àngel per sobre. Cobriu amb el segon pis i mulleu-lo amb almívar. Escampeu una mica de melmelada per tot el pastís i enganxeu l’ametlla filetejada per tot l’exterior.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: