Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Piqueu bé la ceba i l’all. Incorporeu-los en una cassola calenta amb l’oli i coeu-ho a foc suau 7-10 min.
  2. Netegeu els musclos sota l’aixeta amb aigua freda. Retireu les barbes i les parts adherides a la closca.
  3. Incorporeu a la cassola una mica de llorer i les nous picades. Coeu-ho 2 min i incorporeu-hi el vi blanc i la meitat del julivert. Remeneu-ho bé, apugeu el foc i deixeu-ho coure 5 min.
  4. Incorporeu-hi els musclos i doneu-hi un parell de voltes perquè es barregi bé.
  5. Tapeu-ho i espereu fins que els musclos s’obrin bé, remenant de tant en tant el conjunt perquè la cocció sigui ben uniforme.
  6. Afegiu-hi una mica de julivert picat. Poseu rodanxes de llimona a cada bol.

CONSELL

També podeu fer els musclos al vapor, de manera que evitareu tot tipus de greix i en conservareu les propietats. Acabeu-ho amb julivert picat o l’herba que més us vingui de gust per refrescar una mica el plat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

28 mai

El Masnou, terra de mar. Tast de vins i vianda freda

Descobriu el Masnou tot gaudint de la seva gastronomia amb l’itinerari “El Masnou, terra de mar”,...

12-28 mai

DTapes per Torredembarra 2017

Conèixer la vitalitat i la qualitat gastronòmica de Torredembarra a un preu molt ajustat serà possible...

26-28 mai

Aplec del caragol 2017

L’Aplec del Caragol de Lleida és un 'must' per als amants dels caragols i de la cuina d’aquests...

11-28 mai

Tàrraco a Taula 2017

Les jornades gastronòmiques Tarraco a Taula, que rememoren el passat romà de Tarragona, celebren enguany...

Portada Cuina 203

NO SÓN PAELLES, PERÒ ENS AGRADEN

  • És l'hora del vermut!
  • La cuina que saben fer (i que, a més, els agrada)

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto