Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Piqueu bé la ceba i l’all. Incorporeu-los en una cassola calenta amb l’oli i coeu-ho a foc suau 7-10 min.
  2. Netegeu els musclos sota l’aixeta amb aigua freda. Retireu les barbes i les parts adherides a la closca.
  3. Incorporeu a la cassola una mica de llorer i les nous picades. Coeu-ho 2 min i incorporeu-hi el vi blanc i la meitat del julivert. Remeneu-ho bé, apugeu el foc i deixeu-ho coure 5 min.
  4. Incorporeu-hi els musclos i doneu-hi un parell de voltes perquè es barregi bé.
  5. Tapeu-ho i espereu fins que els musclos s’obrin bé, remenant de tant en tant el conjunt perquè la cocció sigui ben uniforme.
  6. Afegiu-hi una mica de julivert picat. Poseu rodanxes de llimona a cada bol.

CONSELL

També podeu fer els musclos al vapor, de manera que evitareu tot tipus de greix i en conservareu les propietats. Acabeu-ho amb julivert picat o l’herba que més us vingui de gust per refrescar una mica el plat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

23 set

3a Fira Gastronòmica del Geoparc

El Geoparc de la Catalunya Central celebra des de fa tres anys la seva fira gastronòmica, una proposta que...

23 set

Cicle Enocultura't al Mas Comtal

És temps de verema a les vinyes catalanes i els pagesos van per feina. L’enologia forma part de la cultura...

23-24 set

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto