Què cuinar La Vanguardia

Dijous passat vam anar a la classe de la Mireia Carbó al Club Social Caprabo. Una de les receptes que ens va preparar van ser aquests originals bunyols de cigrons. Com sempre, anar a les classes de la Mireia és gaudir d’un espectacle complet: aprendre bones receptes, trucs interessants i riure a cor que vols amb les anècdotes que explica del programa de ràdio, dels seus peques i de les classes de cuina. És una autèntica show-woman de la cuina!

El truc més interessant que vam aprendre va ser per fregir els bunyols. Es tracta de posar la massa dels bunyols dins una màniga pastissera i formar els bunyols tirant petites porcions de massa sobre els dits d’una mà untada amb oli. Els bunyols cauen tots sols dins el cassó de fregir i queden rodons i ben igualets. La textura d’aquests bunyols és semblant als bunyols de crema, no són buits de dins com els bunyols de vent, però no queden gens tupits. Al contrari, queden melosos i si no ho dieu, ningú descobrirà que estan fets de cigrons. La Mireia ens va explicar que l’origen d’aquesta recepta cal buscar-lo a antigues receptes d’aprofitament, on les mestresses de casa aprofitaven els cigrons per fer aquestes deliciosos bunyols. Sensacionals!

Preparació

  1. Colar i rentar els cigrons.
  2. Posar la llet, la ratlladura de taronja, el sucre i la mantega en un cassó al foc. Quan trenqui el bull, afegir els cigrons, triturar amb el túrmix i colar.
  3. Tornar-ho a posar al foc, incorporar la farina i coure-ho remenant contínuament fins que es separi de les parets del cassó.
  4. Fora del foc afegir els ous d’un a un sense parar de remenar.
  5. Posar la massa en una màniga pastissera. Fregir els bunyols tirant petites porcions de masses dins l’oli ben calent.
  6. Mullar-los amb una mica d’anís i arrebossar-los amb sucre i canyella.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Llegums

Aquesta setmana

25 abr

Foodies Experiences 2017

El 28 de febrer comença Foodies Experiences 2017, una trobada entre experts i professionals de la gastronomia...

25 abr

Ultimate pancakes

En aquest taller podeu aprendre a fer pastís sense la necessitat d’encendre el forn. Si sou amants del...

26 abr

Taller de crestes i empanades

Els dimecres 19 i 26 d’abril podeu aprendre a fer crestes i empanades al taller del Centre Cívic Sagrada...

26 abr

Alimentació i embaràs. Segon trimestre.

Durant l’embaràs, la salut de la mare és el més important per a una correcta gestació...

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto