Què cuinar La Vanguardia

Els bunyols de Quaresma m’agraden de totes les maneres: sols, farcits de nata, de crema o de xocolata, amb una tassa de te per berenar o amb cafè amb llet per esmorzar… mmmm! Són boníssims!

A més, la recepta és molt senzilla: es fan amb la pasta choux, la mateixa de les profiteroles, però en lloc de coure’s al forn es fregeixen amb oli. L’única dificultat d’aquesta pasta és aconseguir el punt just d’espessor, ja que això depèn dels ous, i com que cada ou és d’una mida diferent… costa dir la quantitat exacta d’ous que es necessitaran. La millor opció és utilitzar uns ous de mida mitjana i anar-los afegint d’un en un: així ens assegurem que la pasta no ens quedi massa líquida.

Preparació

  1. Poseu la llet i la mantega en un cassó al foc, amb un pessic de sal. Quan la llet bulli i tota la mantega s’hagi fos, afegiu-hi d’un sol cop tota la farina tamisada i deixeu-ho coure, sense parar-ho de remenar, fins que aquesta massa se separi de les parets del cassó. Fora del foc afegiu-hi un ou i remeneu-ho fins que quedi homogeni. Així, fins afegir-hi els tres ous.
  2. Fregiu petites porcions de la pasta en oli calent.
  3. Quan estiguin, encara calents, mulleu-los amb una mica d’anís sec i arrebosseu-los amb sucre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 set

3a Fira Gastronòmica del Geoparc

El Geoparc de la Catalunya Central celebra des de fa tres anys la seva fira gastronòmica, una proposta que...

23 set

Cicle Enocultura't al Mas Comtal

És temps de verema a les vinyes catalanes i els pagesos van per feina. L’enologia forma part de la cultura...

23 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

23-24 set

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto