Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Mescla, la mostra gastronòmica de les Terres de l’Ebre

La primera edició de la fira arriba els dies 20, 21 i 22 de maig

Mescla

Mescla

Les Terres de l’Ebre donen la benvinguda a la primera edició de la mostra gastronòmica del territori sota el nom de Mescla. Els dies 20, 21 i 22 de maig, Deltebre acull restauradors, productors, elaboradors i professionals del sector de la pesca, l’aqüicultura, el turisme i l’hoteleria. Les jornades oferiran una mescla formada a partir de productes propis de les comarques de la Terra Alta, la Ribera d’Ebre, el Baix Ebre i el Montsià.

Un dels objectius d’aquest festival per a amants de la gastronomia és donar èmfasi en les relacions que s’estableixen entre la cuina, el paisatge i el turisme gastronòmic de la zona. Així, durant tres dies es podran assaborir plats d’una trentena de restaurants i de la cuina popular i tradicional de les quatre comarques i gaudir dels vins de la DO Terra Alta i de les cerveses artesanes del Delta.

Mescla presenta una proposta per a tots els gustos amb degustacions, tastos, maridatges i tallers en què tindran cabuda tot tipus de productes, des de l’arròs fins als dolços, els olis o els productes ecològics. A més, les empreses de turisme actiu i els allotjaments també hi tindran un protagonisme important a través d’activitats i descomptes dins i fora dels establiments.

Alimentació i medi ambient
Amb motiu del seu interès per la relació entre la cuina i l’entorn natural, Mescla apostarà per fer èmfasi en temàtiques mediambientals, com el cabal ecològic de l’Ebre, la declaració de reserva de la biosfera, les conseqüències del canvi climàtic o la producció ecològica i sostenible.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: