Què cuinar La Vanguardia

El plat típic de Sant Esteve són els canelons i he decidit fer-ne uns dolços, per degustar durant les postres.

Tots sabem que les postres de Nadal han de ser amb torró i, en cas de portar fruita, cal que sigui tropical, com la pinya o el mango. Així que la meva proposta és ben senzilla, farcir unes làmines de mango d’una mousse de torró. Que ningú pugui dir que a casa nostra no seguim la tradició: per Sant Esteve, canelons!

La mousse queda molt lleugera i és molt senzilla de fer; després de provar moltes receptes, aquesta és la meva preferida, la definitiva. És ideal per servir tota sola en copa però també com a base d’un pastís, afegint-hi una fulla més de gelatina. Si us animeu a fer-la us asseguro que la repetireu sovint!

Preparació

  1. Ratlleu el torró.
  2. Poseu en remull la gelatina en aigua freda.
  3. Separeu els rovells de les clares. Escalfeu la llet fins que bulli. Aboqueu-la sobre els rovells remenant-ho contínuament amb unes varetes per tal que arribin a uns 80 ºC. Afegiu-hi la gelatina escorreguda i remeneu-ho bé fins que es dissolgui.
  4. Afegiu-hi el torró i tritureu-ho amb el túrmix fins que quedi fi.
  5. Semimunteu la nata i incorporeu-la-hi suaument. Munteu les clares a punt de neu amb el sucre i incorporeu-les-hi suaument.
  6. Ompliu una mànega de pastisseria amb la mousse i reserveu-la a la nevera unes 4 h.
  7. Peleu el mango i talleu-lo a làmines molt fines. Farciu cada làmina amb la mousse i enrotlleu-la com un caneló. Col·loqueu els canelons al plat i decoreu-los al gust.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

21 oct

Enotast d'octubre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

30 set - 21 oct

Oktoberfest de Calella 2017

Com ja és tradició, el mes d’octubre és el mes de la cervesa a Calella (Maresme). L’Oktoberfest...

21 oct

Vermut Solidari de tardor

Aquesta tardor, el Vermut Solidari estrena ubació, el Castell de Montjuïc de Barcelona. Es tracta d'un...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto