Què cuinar La Vanguardia

El plat típic de Sant Esteve són els canelons i he decidit fer-ne uns dolços, per degustar durant les postres.

Tots sabem que les postres de Nadal han de ser amb torró i, en cas de portar fruita, cal que sigui tropical, com la pinya o el mango. Així que la meva proposta és ben senzilla, farcir unes làmines de mango d’una mousse de torró. Que ningú pugui dir que a casa nostra no seguim la tradició: per Sant Esteve, canelons!

La mousse queda molt lleugera i és molt senzilla de fer; després de provar moltes receptes, aquesta és la meva preferida, la definitiva. És ideal per servir tota sola en copa però també com a base d’un pastís, afegint-hi una fulla més de gelatina. Si us animeu a fer-la us asseguro que la repetireu sovint!

Preparació

  1. Ratlleu el torró.
  2. Poseu en remull la gelatina en aigua freda.
  3. Separeu els rovells de les clares. Escalfeu la llet fins que bulli. Aboqueu-la sobre els rovells remenant-ho contínuament amb unes varetes per tal que arribin a uns 80 ºC. Afegiu-hi la gelatina escorreguda i remeneu-ho bé fins que es dissolgui.
  4. Afegiu-hi el torró i tritureu-ho amb el túrmix fins que quedi fi.
  5. Semimunteu la nata i incorporeu-la-hi suaument. Munteu les clares a punt de neu amb el sucre i incorporeu-les-hi suaument.
  6. Ompliu una mànega de pastisseria amb la mousse i reserveu-la a la nevera unes 4 h.
  7. Peleu el mango i talleu-lo a làmines molt fines. Farciu cada làmina amb la mousse i enrotlleu-la com un caneló. Col·loqueu els canelons al plat i decoreu-los al gust.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

25 mai

Taller de cuina italiana tradicional

En aquest taller podeu aprendre a preparar els menjars tradicionals de la cuina italiana. Receptes que van des...

25 mai

Tast'l Mercat a Martorelles

L’Ajuntament de Martorelles busca donar a conèixer els productes del seu mercat ambulant Esplanada Carrencà....

25 mai

Taller: passeig per les vinyes catalanes

Sou uns apassionats del vi i voleu iniciar-vos en el món enològic? Us proposem una activitat ideal per...

26 mai

Vi i formatge a l'Obrador de Xerigots

L’Obrador de Xerigots és un dels pocs espais d’afinament de formatges de Catalunya i organitza...

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto