Què cuinar La Vanguardia

Aquesta és una recepta divertida, un joc que pot sorprendre més d’un. Es tracta de reinventar aquests dolços tradicionals utilitzant ingredients força originals.

Un dels petit fours que servíem a EspaiSucre i que tenia més èxit eren les minigaletes de cacauet i curri. Superprimes, cruixents i molt addictives! Allà vaig descobrir que la clàssica combinació salada de curri i cacauet també es podia portar al món dolç, i resultava molt encertada. Això sí, de tots els curris que hi ha val la pena triar-ne un de suau, menys picant i que contingui espècies dolces i pastisseres com la canyella, el gingebre i el cardamom verd. A EspaiSucre utilitzàvem el curri de Madràs, que a mi m’encanta.

Feia temps que em voltava pel cap provar aquesta combinació amb els carquinyolis, ja que són unes galetes molt agraïdes que admeten moltes variacions. El resultat ens va encantar, queden uns carquinyolis supergustosos, amb la proporció de cacauet i curri ben equilibrada. Tallats primets com a mi m’agraden resulten absolutament addictius!

Preparació

  1. Bateu l’ou amb el sucre. Incorporeu-hi la farina, l’impulsor i el curri i barregeu-ho bé. Afegiu-hi els cacauets i barregeu-ho.
  2. Amb la massa feu dues barres llargues i primes. Coeuho al forn a 180 ºC uns 20 min.
  3. Traieu la plata del forn, talleu els carquinyols al biaix i poseu-los estesos sobre la safata del forn. Coeu-los uns 5 min més fins que s’assequin i agafin color.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23-25 jun

Fira Internacional del Formatge

Llançà serà els dies 23, 24 i 25 de juny la capital del formatge. La primera Fira Internacional...

23-25 jun

IV Campanya de la Llagosta a la Costa Brava

Aquest mes de juny podeu gaudir d’un dels productes mariners més gurmets: la llagosta. L’agrupació...

25-26 jun

'Teatre entre vinyes' a Alta Alella

El Celler Alta Alella estrena la nova temporada de la seva iniciativa enoturística ‘Teatre entre vinyes’...

25-26 jun

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto