Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la crema de carxofes: netegeu quatre carxofes i talleu-les a grills. Salteu-les amb una mica d’oli i quan comencin a daurar-se, afegiu-hi un gra d’all obert per la meitat. Ofegueu-ho i afegiu-hi el brou. Coeu-ho tapat a foc suau 15 min. 
  2. Decanteu les carxofes, tritureu-les fins a deixar-les molt fines i coleu-les. Reduïu-ho, si cal, fins que obtingueu una textura de crema lleugera. Amaniu-ho i reserveu-ho. 
  3. Per a la tempura: mescleu les farines, l’aigua i el llevat sense treballar-ho gaire i reserveu-ho a la nevera. Per a la vinagreta: barregeu el vinagre de Mòdena i l’oli d’oliva verge extra al 30% i el 70%, respectivament. 
  4. Muntatge: talleu dues de les carxofes restants en làmines de 4 mm de gruix i daureu-les a la planxa. 
  5. Talleu les altres dues en làmines fines, passeu-les per la tempura i fregiu-les en oli. 
  6. Serviu les diferents formes de carxofes amb volum i harmonia. Acabeu-ho amb gotes de vinagreta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: