Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu el pop a trossos d’uns 2 cm.
  2. En una cassola amb aigua bullent, coeu els cigrons, prèviament remullats, amb una ceba sencera, la cabeça d’alls i la patata.
  3. Mentre es couen els cigrons, feu el sofregit. En una paella amb mig got d’oli d’oliva, fregiu l’altra ceba, picada molt fina, i el pebrot verd, també picat. Quan siguin transparents, aparteu la paella del foc, i quan s’hagi refredat una mica afegiu-hi el pebre vermell.
  4. Quan els cigrons comencin a estovar-se, retireu la patata, la ceba i els alls.
  5. Peleu els alls, piqueu-los bé i incorporeu-ho tot a la cassola: el pop, el sofregit i la picada. Deixeu-ho coure 10 min més i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: