Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la crema de llimona: posem la gelatina a hidratar en aigua freda. A part, posem un bol al bany Maria amb el sucre i el suc de llimona. Quan estigui a punt de bullir, hi afegim els ous i ho remenem fins que comenci a espessir. Afegim la mantega, ho barregem i ho traiem del foc. Escorrem la gelatina i la desfem a la crema de llimona. Deixem refredar la crema una mica.
  2. Per a la tartaleta: cobrim un motlle de tartes amb la pasta brisa. Per tal que no baixi la massa, posem uns cigrons secs a dins del motlle i ho coem al forn durant 15 minuts a 190º. Traiem la tartaleta del forn i la buidem de cigrons.
  3. Posem la crema de llimona dins la tartaleta i la deixem refredar a la nevera per tal que cualli una mica. Tallem les maduixes a rodanxes i les col·loquem fent cercles a sobre la crema de llimona.
  4. Finalment, si volem donar brillantor a la tarta, es pot pintar amb una mica de gelatina fosa en una mica d’aigua calenta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22-23 abr

Fira Tapa Carxofa Prat 2017

El cap de setmana del 22 al 23 d’abril, a la plaça Blanes, podeu degustar una mostra de tapes elaborades...

23 abr

Sant Jordi a la Casa de les Punxes

La diada de Sant Jordi arriba al terrat de la Casa de les Punxes de Barcelona amb un sopar de luxe. El 23 d’abril...

23 abr

Abril d'enoturisme a Llançà

Llançà viu un mes d’abril ple d’activitats per als amants del vi. Durant els caps de setmana...

23-24 abr

Visita comentada al celler romà de Vallmora

El Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora combina el món del vi amb el món de l’arqueologia....

Portada Cuina 200

TRUCS DELS GRANS XEFS

  • 200 moments estel·lars de la cuina catalana
  • Martín Berasategui

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto