Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu en un bol quatre ous, l'oli, el sucre i el llevat desfet amb un xic d'aigua tèbia.
  2. Afegiu-hi la farina a poc a poc fins a formar una massa. Pasteu-la fins que perdi una mica de força. Per saber si està al punt, agafeu una petita porció de massa, feu-ne una bola i estireu-la com si en féssiu un tel; aquest tel no s'ha de trencar i ha de quedar molt fi.
  3. Barregeu-hi els llardons tallat menuts i la matafaluga. Estireu-la en una plàtera de 5 cm de fons untada d'oli.
  4. Pinteu-la amb l'ou restant deixatat i escampeu-hi els pinyons i el sucre. Tapeu-la amb un drap i deixeu-la reposar en un lloc temperat fins que dobli el volum.
  5. Arribats en aquest punt, poseu-la a coure al forn, preescalfat, 25 min a 180 ºC.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto