Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu les verdures a daus petits i salteu-les per separat. Han de quedar cruixents.
  2. Mescleu totes les verdures, rectifiqueu-ho de sal, afegiu-hi les fulles d’alfàbrega tallades i amaniu-ho amb l’oli d’oliva restant.
  3. Per a la coca: mescleu la mantega amb la farina, el parmesà, les ametlles i, finalment, el rovell d’ou. Pasteu-ho per obtenir una massa trencada.
  4. Estireu la massa amb un corró fins que tingui 0,5 cm de gruix i talleu-ho a rectangles d’uns 10 x 5 cm. Enforneu-ho 3-4 min a 180º C.
  5. Sobre la coca disposeu la barreja de verdures cruixents i dos filets de sardines, fornegeu-ho 2 min i serviu-ho. Les sardines han d’estar semicrues.
  6. Amaniu-ho amb la tapenade barrejada amb l’oli d’oliva verge extra.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Peix i marisc

Aquesta setmana

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

24-26 ago

VI Tast de Jazz a Torre Llauder

Un any més, la vil·la romana de Torre Llauder de Mataró, un dels jaciments romans més destacats...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto