Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu les verdures a daus petits i salteu-les per separat. Han de quedar cruixents.
  2. Mescleu totes les verdures, rectifiqueu-ho de sal, afegiu-hi les fulles d’alfàbrega tallades i amaniu-ho amb l’oli d’oliva restant.
  3. Per a la coca: mescleu la mantega amb la farina, el parmesà, les ametlles i, finalment, el rovell d’ou. Pasteu-ho per obtenir una massa trencada.
  4. Estireu la massa amb un corró fins que tingui 0,5 cm de gruix i talleu-ho a rectangles d’uns 10 x 5 cm. Entreu-ho al forn 3-4 min a 180º C.
  5. Sobre la coca disposeu la barreja de verdures cruixents i dos filets de sardines, fornegeu-ho 2 min i serviu-ho. Les sardines han d’estar semicrues.
  6. Amaniu-ho amb la tapenade barrejada amb l’oli d’oliva verge extra.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Peix i marisc

Aquesta setmana

22-23 abr

Fira Tapa Carxofa Prat 2017

El cap de setmana del 22 al 23 d’abril, a la plaça Blanes, podeu degustar una mostra de tapes elaborades...

23 abr

Sant Jordi a la Casa de les Punxes

La diada de Sant Jordi arriba al terrat de la Casa de les Punxes de Barcelona amb un sopar de luxe. El 23 d’abril...

23 abr

Abril d'enoturisme a Llançà

Llançà viu un mes d’abril ple d’activitats per als amants del vi. Durant els caps de setmana...

23-24 abr

Visita comentada al celler romà de Vallmora

El Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora combina el món del vi amb el món de l’arqueologia....

Portada Cuina 200

TRUCS DELS GRANS XEFS

  • 200 moments estel·lars de la cuina catalana
  • Martín Berasategui

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto