Receptes de Nadal La Vanguardia

Tot i que a les fotos no s’aprecia gaire, la coca-flam té dues capes (d’aquí ve el nom del pastís). Totes dues es couen alhora, l’únic que cal és vigilar que no es barregin al moment d’abocar una capa sobre l’altra. Per acompanyar la coca i perquè no quedés massa seca, he fet una salsa de gerds amb un rajolí d’anís. Era bona de debò! La recepta de la coca-flam l’he llegit al web Mundorecetas, però l’escric aquí sense Thermomix.

Preparació

  1. Bateu bé tots els ingredients del flam i aboqueu-ho dins un motlle caramel·litzat.
  2. Per a la coca, bateu els ous amb el sucre fins que doblin el seu volum (millor amb varetes elèctriques). Afegiu-hi amb suavitat la farina tamisada.
  3. Aboqueu la mescla delicadament sobre el flam. Coeu-ho al forn al bany maria a 180 ºC durant 1 h.
  4. Per a la salsa de gerds: coeu a foc lent els gerds amb el sucre uns 10 min. Afegiu-hi l’anís, tritureu-ho amb el túrmix i coleu-ho per treure les llavors dels gerds.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

Escudella Solidària

Per Nadal no pot faltar un bon plat d’escudella, i  el 16 de desembre podreu gaudir-ne d’una...

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

16 des

Enotast de desembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto