Quan fa fred una de les millors maneres d’agafar escalfor són els brous, les sopes i les cremes. Una crema permet consumir diversos aliments d’un sol cop i és fàcil de fer. A més a més, és un plat ideal per a nens, si els costa menjar verdura, però també per a persones grans, amb dificultat per mastegar.
Les cremes també permeten ingerir tots els nutrients propis dels ingredients utilitzats, ja que aquests productes no perden les propietats en cap cas. A més a més, les combinacions de certs ingredients, a més d’explorar gustos, permeten combinar les millors propietats dels aliments.
Productes de temporada
Un cop cuites les verdures i els fruits, s’han de triturar, i per aconseguir la textura pròpia de la crema el millor és afegir-hi oli i brou vegetal o una beguda vegetal. En altres receptes s’aposta per afegir nates o formatges a la crema, però no és totalment necessari.
Des d’Ametller Origen les cremes s’elaboren de manera natural, com si les cuinessis a casa amb els productes que provenen dels seus camps, i a més no contenen conservants ni colorants. Hi podreu trobar des de crema de bolets i castanyes o de carbassa fins a crema de pèsols o carxofa.
Tant si les feu vosaltres mateixos com si les compreu, a l’hora de decorar-les deixeu volar la vostra imaginació! Podeu optar per ceba fregida, magrana, ou dur ratllat o llavors diverses, que complementaran i donaran un toc cruixent al sabor de cada crema.