Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Com fer una fideuà com cal

Us expliquem els secrets per aconseguir que us quedi ben bona!

26/09/2017
Una fideuà

Una fideuà Thinkstock

  • Ha de portar llagostins, gambes i rap. No hi ha discussió possible. En una fideuà de debò no hi poden faltar aquests tres ingredients. Podeu afegir-hi cloïsses, calamars o altres ingredients, però aquests són imprescindibles! 
  • Feu el brou amb peix de roca i verdures. Aquesta és la clau de l'èxit d'una fideuà, i s'ha de preparar a foc baix i força hores. Tingueu paciència, que el resultat val la pena. Ah! I, quan acabeu, heu de tenir en compte que heu de colar el brou per assegurar-vos que no hi queden restes de sorra o altres impureses.
  • Feu servir fideus dels números 3 o 4. Heu de tenir present que, en el cas de la fideuà de Gandia (que molta gent considera que és l'original), es fan servir els fideus del 3 o del 4. També hi ha gent que prefereix que siguin més fins, però nosaltres us recomanem aquests! 
  • Posar-la al forn, és opcional. La fideuà de Gandia no cal posar-la al forn, després de coure-la. Si els fideus no queden torrats, no passa res. Però, és clar, si us agrada que quedin una mica torrats, tampoc s'enfadarà ningú si els poseu al forn. D'aquesta manera, us quedaran més drets i amb la presentació més habitual d'aquest plat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: