Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Un un bol, barregeu els rovells amb la Maizena i un rajolí de llet.
  2. Escalfeu la resta de la llet amb la canyella i el sucre en un cassó. Quan arrenqui el bull, deixeu-la refredar una mica i després aboqueu-la sobre els rovells sense parar-ho de remenar.
  3. Coleu tota la mescla i torneu-ho a posar al foc, sense parar-ho de remenar, fins que bulli i s’espesseixi.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: