Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu sucre en un plat de postres i tireu-hi el xarop de menta i ho barregeu. Col·loqueu les copes a l’inrevés sobre el plat perquè els quedi una marca de sucre verd.
  2. Agafeu 100 g de maduixetes, 15 g de sucre, el suc de llimona i aixafeu-ho amb una forquilla. Repartiu el puré resultant en quatre copes.
  3. La resta de les maduixetes les poseu en un bol amb el vinagre, el sucre,i el pebre, i ho remeneu una mica. Repartiu-ho en les copes sobre el puré de les altres maduixetes.
  4. Acabeu d’omplir les copes amb el cava i poseu-les al congelador. S’han de congelar una hora abans de servir-les.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: