Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu en remull la gelatina en aigua freda. Escalfeu una part de la llet al microones i foneu-hi la gelatina escorreguda. Barregeu-ho amb la resta de la llet i repartiu-la en una glaçonera (millor si és de goma).
  2. Poseu una ametlla dins de cada glaçó i reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  3. Desemmotlleu-ho amb compte i serviu-ho en culleretes individuals.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: