Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un recipient, mescleu la farina d'ametlla amb el sucre, la farina de blat i la polpa de vainilla. Mescleu-ho bé fins que tots els ingredients quedin ben barrejats -heu d'obtenir una pols homogènia. Afegiu-hi la mantega tallada a daus petits i mescleu-ho fins a obtenir una pols amb textura sorrenca. Reserveu-ho.
  2. En una safata de forn no gaire gran, disposeu els gerds a la base i afegiu-hi un rajolí d'aigua de roses. Cobriu-ho amb la barreja de farines i sucre i poseu-ho al forn 12-15 min a 190 ºC, fins que la superfície sigui cuita, daurada i cruixent.
  3. Traieu-ho del forn i deixeu-ho refredar lleugerament. Serviu-ho amb pètals de rosa cristal·litzats, gelat de gerds i cristalls de rosa.
  4. Per als cristalls: dissoleu el sucre a foc lent fins que formi un almívar, i afegiu-hi l'aigua de roses. Deixeu-ho refredar en motlles petits o en glaçoneres de silicona. Poseu-ho al forn 2-3 min a 160 ºC, fins que el sucre s'estovi. Estireu-lo entre dues làmines de silicona amb un corró. Empolseu-hi el cristall, calent, amb pols de pell de taronja i la rosa -dessecada i triturada fins a formar pols. Estireu el cristall i modeleu-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: