Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Amb les varetes elèctriques, blanquegeu els ous amb el sucre. Incorporeu-hi la sal i la mantega fosa. Incorporeu-hi la nata i el rom i, finalment, la farina amb l’impulsor i la vainilla.
  2. Ompliu els motlles i coeu-los 20 min a 180 ºC.
  3. Per a la crema de formatge: amb les varetes elèctriques, bateu la mantega amb el sucre fins que sigui ben cremosa. Afegiu-hi el formatge i barregeu-ho el just fins que estigui incorporat. Afegiu-hi l’essència de vainilla. Deixeu-ho reposar a la nevera un parell d’hores per tal que agafi cos.
  4. Amb l’ajut d’una mànega de pastisseria, escudelleu la crema per sobre del cupcake.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: