Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu bé tots els ingredients. Poseu-ho en un cassó al foc i escalfeu-ho sense que arribi a bullir (uns 90 ºC), remenant-ho bé perquè no s’enganxi, com si féssim xocolata desfeta.
  2. Aboqueu-ho dins un motlle de silicona i deixeu-ho a la nevera fins que qualli. És millor fer-la el dia abans.
  3. Decoreu-la al gust i servir fresqueta de la nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: