Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En aquest cas ho fa amb dos tallers dedicats a dos productes de temporada com són les figues i les castanyes. Es podran conèixer les característiques d'aquests aliments i també experimentar amb ells cuinant una crema calenta, un estofat especiat i uns dolços. Els dos tallers es realitzen de 18:30 a 21:30h i tenen un suplement per a ingredients de 5€. Són els següents:
- LES FIGUES (ECO i V)
Dijous, 5 d’octubre
Tallerista: Maria Alcolado, de mesquemenjar
Les figues ens arriben com una de les fruites més dolces i sucoses de finals d'estiu. Constitueixen una bona font d'energia en ser riques en sucres, tot i que no són tan calòriques com creiem. De color verd o morat, riques en fibra i minerals, resulten exquisides per menjar
soles o acompanyant alguns plats com amanides, coques salades i receptes dolces.
- LES CASTANYES (ECO i V)
Dimecres, 18 d’octubre
Tallerista: Maria Alcolado, de mesquemenjar
La castanya, fruit de tardor dels nostres boscos mediterranis, és un aliment tradicional molt associat a la festivitat de Tots Sants. És dolça, energètica i molt nutritiva, i ens aporta als plats un toc diferent i especial. Aprofitant la seva versatilitat a la cuina, prepararem una crema
calenta, un estofat especiat i uns dolços.