Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu molt petits els pebrots i el carbassó. Salteu-ho en una paella amb oli d’oliva molt calent.
  2. Mentrestant, amb les espines del bacallà, les verduretes i els tomàquets feu un sofregit en una cassola. Un cop sofregit, hi poseu aigua, ho deixeu 30 min i ho passeu pel colador i reserveu.
  3. En la mateixa cassola afegiu-hi la ceba tendra, deixeu-la enrossir i afegiu-hi l’arròs, salteu-ho i mulleu-ho amb un bon raig de vi blanc.
  4. Tot seguit, aneu-ho mullant amb el brou de verdures a poc a poc com si fos un risotto. Afegiu-hi la mantega i les verdures saltades.
  5. Poseu a coure el bacallà en una paella molt calenta amb una mica d’oli d’alls i el passeu al forn 5 min a 180 ºC.
  6. Repartiu l’arròs amb les verduretes, el brou de les espines molt calent i, pel damunt, un bon raig d’oli d’oliva (i, opcionalment, algunes herbes aromàtiques). Si ho barregeu tot, serà com un arròs sucós de bacallà.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 des

Canelons vegetarians d'A Taula

A Catalunya, els canelons de carn tradicionalment es menjaven els dies festius i especialment per Nadal. Actualment...

12 des

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

11-13 des

Cuina nadalenca d'A taula

'A Taula!' celebra deu anys de la seva creació i ho fa organitzant diversos tallers al Centre...

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto